naringsterapeuten.se


Anna Jensson Hjelm
 
Näringsterapeuten, info@naringsterapeuten.se
MOB 0762- 07 43 41. TEL 08-530 303 06
Startsida Om Anna Jensson Hjelm Erbjudande Samarbetspartners Produkter Länkar Frågor och svar Besök
 

 
Behandlingar
 
 
Konsultation
 
 
Floating
 
 
Vibrationsträning
 
 
Klassisk massage
 
 
Resonans
 
 
Hårmineralanalys
 
 
Funktionsanalyser
 
 
Stress
 
 
Rening och avgiftning
 
 
Idrott
 
 
Kost
 
 
Företag
 
 
ADHD/DAMP & Dyslexi
 
 
Rent Vatten? en själv.
 
 
Kokosolja
 
 
Hjärt- & kärlhälsa
 
 
 
 

Hårmineralanalys

 

 
Mineralerna är grunden i kroppen. Hårmineralanalysen visar mineralbalansen i ett stapeldiagram. Här kan man på mönstret avläsa vilka som har: Artros, blodsockerstörningar, epilepsi, manodepressivitet, ADHD-drag, sömnproblem, överdriven svettning , risk för benskörhet etc.

När det gäller benskörhet så visar håranalysen två mönster. Ca 20% har för lite kalk och resten behöver balansera andra mineraler för att utnyttja kalket i kroppen. Upprepade öroninfektioner, sömnproblem, kroppslukt, irritabilitet och spänd muskulatur är alla symptom förknippade med kalk- och magnesiumbalansen. Den styr också muskelns kontraktion och nervimpulser.

Koppar och zink styr våra hormoner och är alltid i obalans vid beteendestörningar och även ofta vid nedstämdhet. Jag berättar gärna mer om sambanden mellan anorexia och skolios relaterat till zink och koppar. Här finns även möjlighet att förebygga förlossningsdeppression och en alltför kraftig uppluckring av bäckenbotten under graviditet.

Hårmineralanalys

Personer med Dyslexi har också ett specifikt mönster där mineralbalansering i vissa fall hjälpt elever till att gå i vanlig klass. Läs mer under ADHD på min hemsida.

Hårmineralanalys rekommenderas vid ovanstående symptom och besvär samt till Dig som arbetar eller har personal inom tandvård, frisöryrket, industri och arbetsplatser där metaller och kemikalier används. Tungmetaller kan också komma från vatten, isoleringsmaterial och annan närmiljö. Hårmineralanalysen är den främsta analysen att avslöja tungmetallförgiftning.

Erbjudande: För barn med konstaterad ADHD ges kraftig rabatt på håranalysprogrammet. Programmet innefattar en inledande analys, mineralbalansering under tre månader samt en utvärderande analys efter sex månader. Kostkonsultation ingår

ANNONS

Vill du annonsera här?
Kontakta mig.pH-miraklet / the pH-miracle


Husapoteket.eu
Husapoteket.eu


Testa vår FAB här!!!

Frågeformulär Avgiftningsbehov och Candida!

Handla hos Vitamera - din hälsobutik på nätet!

Boka en behandling direkt online via min kalender hos:
Boka Anna Jensson Hjelm
 


 

  IM Storm Webbyrå i Botkyrka - webbdesign, web design, logotyp  
 
 
Copyright © Näringsterapeuten.se